WALENTYNKI W VIALE VERDE

z muzyką na żywo od godziny 18.30

https://vialeverde.pl/wp-content/uploads/2025/02/DSC_0391-3.jpg

WALENTYNKI

W VIALE VERDE

z muzyką na żywo od godziny 18.30

Specjalnie przygotowane MENU WALENTYNKOWE

Specjalnie na tę okazję, stworzyliśmy dla Was walentynkowe menu, które składa się z przystawki, zupy, dania głównego oraz deseru. Menu dla zakochanych zostało przygotowane w wersji mięsnej i rybnej.

14.02.2024 od godziny 18:00 będziemy serwować wyłącznie menu walentynkowe!

Cena zestawu mięsnego 190 zł/os.  |  cena z winem 240zł/os.

Cena zestawu rybnego 180 zł/os.  |  cena z winem 240zł/os.

Jeżeli jesteście zainteresowani, aby włączyć Viale Verde do swoich walentynkowych planów, a przy tym mieć okazję spróbować  pysznych dań, zapraszamy do składania rezerwacji.

+48 512 033 066
ristorante@vialeverde.pl

https://vialeverde.pl/wp-content/uploads/2025/02/DSC_0391-4.jpg

Przystawka

CARPACCIO Z SARNY
PESTO Z CZOSNKU NIEDŹWIEDZIEGO / RUKOLA / CHRZAN
wino: CANTINE DEI FEUDI MONTEPULCIANO D'ABRUZZO

Zupa

BULION Z BAŻANTA I PERLICY
DOMOWE KLUSECZKI/ GRZYBKI SHIMEJI
wino: TORRE DEL FALASCO BARDOLINO

Danie główne

BAŻANT
CZARNA SOCZEWICA / TWARÓG / BOCZEK / SUSZONE GRZYBY / MIĘTA / SOS Z MORWY BIAŁEJ
wino: BELLINGHAM SHIRAZ BIG OAK

Przystawka

CEVICHE Z TUŃCZYKA
CYTRUSY / SEZAM BIAŁY I CZARNY / PAPIER RYŻOWY / KOLENDRA / CHILI
wino: PROSECCO VIA VAI EXTRA DRY

Zupa

KREM Z PIECZONEGO PASTERNAKU Z GRUSZKĄ
CZARNUSZKA / POPCORN
wino: BELLINGHAM PEAR TREE CHENIN BLANC

Danie główne

SKREI Z PODPALANĄ BEZĄ
CZARNY MAKARON / MULE / CHILI / WINO / MASŁO
wino: ONE POUND PER ACRE CHARDONNAY

Deser

Monoporcja
MUS MALINOWY / BIAŁA CZEKOLADA / SZAMPAN MOET / ŻELKA Z BIAŁEJ BRZOSKWINI / ŻELKA MALINOWA
wino: RIESLING EDITION ABTEI HIMMEROD RIESLING SPATLESE

Monoporcja
MUS CZEKOLDOWY / JOHNNIE WALKER BLACK LABEL / ŻELKA MANGO-MARAKUJA / CHILI
wino: QUINTA DE LA ROSA PORTO RUBY

SMACZNEGO!

ŻYCZY SZEF KUCHNI